telefoon 077 - 737 00 96
telefoon 0475 - 769 134
Menu

Waarom kiezen voor ons

Goedkoopste van Limburg
Geen afspraak nodig
Reparatie klaar terwijl u wacht
100% OEM onderdelen
Gratis koffie of thee
Factuur voor bedrijf/verzekering
Parkeren voor de deur (let op: betaald)
 3 maanden garantie
Gecertificeerde monteurs

Samsung Galaxy resetten Venlo & Roermond

Als uw Samsung Galaxy smartphone niet meer reageert (vastloopt), het geheugen vol is of traag is dan kunt u de telefoon resetten.
Samsung Galaxy resetten, de voordelen

iPhone 6 scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 6 scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 6 snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 6 scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 5S scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 5S scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 5S snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 5S scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 5 scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 5 scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 5 snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 5 scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 4S scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 4S scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 4S snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 4S scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 4 scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 4 scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 4 snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 4 scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 5C scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 5C scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 5C snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 5C scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 6 Plus scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 6 Plus scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 6 Plus snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.

iPhone power button defect

Doet de powerknop/button van je iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6 of 6 plus het niet meer? De powerknop wordt ook wel de aan/uit-knop of standby-knop genoemd. Een defecte aan/uit-knop is heel vervelend maar kan snel verholpen worden bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo!

Sony Xperia Z3 Compact scherm repareren Roermond & Venlo

Is uw Sony Xperia Z3 Compact gevallen en is het scherm gebarsten? Helaas is het scherm van de Sony Xperia Z3 Compact nog niet verkrijgbaar op de Nederlandse markt. GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo kan het scherm van uw Sony Xperia Z3 Compact repareren.

iPhone 4S wifi reparatie Roermond & Venlo

Werkt de Wifi niet meer van uw iPhone 4S? Bij veel iPhone 4S kan van het een op het andere moment de wifi niet meer ingeschakeld worden, de zogenaamde “Wifi greyed out”.

iPhone home button reparatie Roermond & Venlo

Is de home button functie defect van uw iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6 of 6 Plus? Deze kan GSM-VenloRoermond snel en professioneel voor u repareren. Wij voeren deze reparatie uit terwijl u kunt wachten met een kop koffie of thee!

iPhone 4 accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 4 snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 4 accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 4S accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 4S snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 4S accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 5S accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 5S snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 5S accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 5C accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 5C snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 5C accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 5 accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 5 snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 5 accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 6 accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 6 snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 6 accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 6 Plus accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 6 Plus snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 6 Plus accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPad Reparatie

Is uw iPad kapot? Laat uw iPad repareren bij GSM Venlo & Roermond !!

Is het glas van uw iPad kapot of heeft u andere problemen met uw iPad tablet? Kom gerust zonder afspraak te maken naar GSM Venlo en Roermond en laat uw iPad professioneel en voor een voordelige prijs repareren!


Heeft u een vraag over uw iPad Reparatie?

Wilt u weten of wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben? Wilt u toch liever een afspraak maken? Bel ons direct of laat het ons weten middels het onderstaande formulier.

GSM Venlo: 077 - 737 00 96
 
GSM Roermond: 0475 - 769 134

 

Geef een waarde voor Naam.
is geen geldig e-mail address.
Geef een waarde voor Bericht.


Wat kost uw iPad scherm reparatie?

Het repareren van het scherm van een iPad is de meest voorkomende iPad reparatie en u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wilt u weten wat de scherm reparatie van uw iPad kost? Bekijk dan al onze iPad scherm reparatie tarieven.


iPad repareren in Venlo en Roermond

Wij vervangen alle mogelijke onderdelen aan uw defecte iPad, op de printplaat na. Wij gebruiken OEM onderdelen voor alle iPad reparaties. OEM staat voor Original Equipement Manufacturer. De onderdelen komen van fabrikanten die onderdelen maken in opdracht van Apple. De kwaliteit is dus exact hetzelfde maar de prijs is een stuk lager dan als rechtstreeks ingekocht bij Apple.


3 maanden garantie op uw iPad Schermreparatie

Wij gebruiken geen imitatie onderdelen en wij geven 3 maanden garantie op iPad reparaties.

iPad glas maken Roermond & Venlo

Heeft uw iPad een breuk in de glasplaat en is deze daarom amper bruikbaar omdat u er bijna niets meer op ziet? Laadt uw vingers niet langer het risico lopen dat ze gesneden worden! Wij repareren de glasplaat van de alle iPad modellen (iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3) binnen 1-3 werkdagen.

iPod goedkoop repareren in Roermond & Venlo

Zoekt u een adres waar uw iPod vakkundig & goedkoop gerepareerd kan worden? Bij ons kan dit, voor zowel de iPod 4 als iPod 5. Wij repareren uw iPod in 1-2 werkdagen voor weinig geld. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van glasschermen van Apple iPod en werken in een ESD veilige omgeving met vakkundige en geduldige reparateurs!

Samsung Galaxy S5 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S5 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S5. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S5 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S4 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S4 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S4. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S4 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S3 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S3 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S3. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S3 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S2 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S2 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S2. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S2 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Alpha reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Alpha snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Alpha. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Alpha voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy A3 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy A3 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy A3. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy A3 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy A5 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy A5 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy A5. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy A5 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note 3 N9005 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note 3 N9005. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Note 3 N9005 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Note 2 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note 2 N7100 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note 2 N7100. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Note 2 N7100 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S3 mini reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S3 mini snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S3 mini. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy S3 mini voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy S4 mini reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S4 mini snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S4 mini. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy S4 mini voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy S5 mini reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S5 mini snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S5 mini. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy S5 mini voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy Note N7000 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note N7000 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note N7000. Wij vervangen het scherm van de Samsung Galaxy Note N7000 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy Core reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Core snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Core. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy Core voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. De touch (glasscherm) van de Samsung Galaxy Core kan apart van het LCD vervangen worden.

iPad Air scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad Air binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad Air gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad Air tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad Air professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad Air 2 scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad Air 2 binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad Air 2 gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad Air 2 tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad Air 2 professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad 2 scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad 2 binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad 2 gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad 2 tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad 2 professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad 3 scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad 3 binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad 3 gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad 3 tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad 3 professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond of GSM-Venlo en laat uw iPad professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad Mini scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad Mini scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad Mini, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad Mini te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPad 4 scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad 4 scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad 4, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad 4 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPad Mini 2 scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad Mini 2 scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad Mini 2, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad Mini 2 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPad Mini 3 scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad Mini 3 scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad Mini 3, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad Mini 3 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 520 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 520 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 520, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 520 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 530 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 530 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 530, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 530 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 610 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 610 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 610, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 610 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 620 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 620 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 620, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 620 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 625 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 625 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 625, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 625 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 630 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 630 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 630, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 630 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 635 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 635 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 635, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 635 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Samsung Galaxy Tab reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Samsung Galaxy Tab te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Samsung Galaxy Tab, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Samsung om uw Samsung Galaxy Tab te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 710 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 710 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 710, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 710 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 720 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 720 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 720, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 720 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 735 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 735 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 735, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 735 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 800 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 800 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 800, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 800 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 820 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 820 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 820, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 820 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 830 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 830 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 830, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 830 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 900 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 900 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 900, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 900 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 920 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 920 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 920, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 920 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 925 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 925 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 925, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 925 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 930 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 930 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 930, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 930 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 1020 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 1020 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 1020, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 1020 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 1320 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 1320 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 1320, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 1320 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 1520 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 1520 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 1520, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 1520 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z1 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z1 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z1, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z1 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z1 Compact reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z1 Compact te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z1 Compact, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z1 Compact te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z2 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z2 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z2, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z2 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z3 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z3 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z3, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z3 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z3 Compact reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z3 Compact te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z3 Compact , zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z3 Compact te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

HTC One m9 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw HTC One m9 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw HTC One m7, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van HTC om uw HTC One m9 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

HTC One m7 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw HTC One m7 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw HTC One m7, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van HTC om uw HTC One m7 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

HTC One m8 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw HTC One m8 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw HTC One m8, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van HTC om uw HTC One m8 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G750 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G750 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G750, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G750 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G700 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G700 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G700, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G700 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G525 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G525 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G525, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G525 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G510 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G510 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G510, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G510 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G6 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G6 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G6, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G6 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei P6 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei P6 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei P6, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei P6 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei P7 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei P7 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei P7, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei P7 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei Y300 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei Y300 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei Y300, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei Y300 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei Y530 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei Y530 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei Y530, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei Y530 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPhone Reparatie 

Kom naar GSM-VenloRoermond als uw iPhone defect is. Wij hebben reeds enkele jaren ervaring in het repareren van alle modellen iPhones. Wij repareren uw defecte iPhone binnen een mum van tijd, terwijl u kunt wachten onder het genot van een kopje koffie.

iPad Reparatie Vakkundig & Snel

Kom naar GSM-VenloRoermond als uw iPad defect is. Wij hebben reeds enkele jaren ervaring in het repareren van alle modellen iPad. Wij repareren uw defecte iPad binnen een mum van tijd, terwijl u kunt wachten onder het genot van een kopje koffie.

iPhone 4S scherm reparatie

Heeft uw iPhone 4S een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 4S binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 4S ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 4 scherm reparatie

Heeft uw iPhone 4 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 4 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 4 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 5 scherm reparatie

Heeft uw iPhone 5 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 5 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 5 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 5S scherm reparatie

Heeft uw iPhone 5S een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 5S binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 5S ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 5C scherm reparatie

Heeft uw iPhone 5C een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 5C binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 5C ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 6 scherm reparatie

Heeft uw iPhone 6 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 6 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 6 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 6 Plus scherm reparatie

Heeft uw iPhone 6 Plus een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 6 Plus binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 6 Plus ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S5 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S5 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S5 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S5 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S5 mini scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S5 mini een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S5 mini binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S5 mini ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S4 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S4 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S4 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S4 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S4 mini scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S4 mini een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S4 mini binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S4 mini ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S3 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S3 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S3 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S3 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S3 mini scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S3 mini een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S3 mini binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S3 mini ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Alpha scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Alpha een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Alpha binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Alpha ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Note N7000 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Note een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Note binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Note ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Note 2 N7100 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Note 2 N7100 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Note 2 N7100 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Note 2 N7100 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Note 3 N9005 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Note 3 N9005 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Note 3 N9005 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy resetten Venlo & Roermond

Als uw Samsung Galaxy smartphone niet meer reageert (vastloopt), het geheugen vol is of traag is dan kunt u de telefoon resetten.
Samsung Galaxy resetten, de voordelen

iPhone 6 scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 6 scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 6 snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 6 scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 5S scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 5S scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 5S snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 5S scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 5 scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 5 scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 5 snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 5 scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 4S scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 4S scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 4S snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 4S scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 4 scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 4 scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 4 snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 4 scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 5C scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 5C scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 5C snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.
iPhone 5C scherm reparatie, prijs verschillen.

iPhone 6 Plus scherm repareren Roermond & Venlo

Als je iPhone 6 Plus scherm gebarsten is, ben je natuurlijk op zoek naar een adres om je iPhone 6 Plus snel & vakkundig te laten repareren. Het zal je opvallen dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit aanbieden, en iedereen vraagt er ook verschillende bedragen voor.

iPhone power button defect

Doet de powerknop/button van je iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6 of 6 plus het niet meer? De powerknop wordt ook wel de aan/uit-knop of standby-knop genoemd. Een defecte aan/uit-knop is heel vervelend maar kan snel verholpen worden bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo!

Sony Xperia Z3 Compact scherm repareren Roermond & Venlo

Is uw Sony Xperia Z3 Compact gevallen en is het scherm gebarsten? Helaas is het scherm van de Sony Xperia Z3 Compact nog niet verkrijgbaar op de Nederlandse markt. GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo kan het scherm van uw Sony Xperia Z3 Compact repareren.

iPhone 4S wifi reparatie Roermond & Venlo

Werkt de Wifi niet meer van uw iPhone 4S? Bij veel iPhone 4S kan van het een op het andere moment de wifi niet meer ingeschakeld worden, de zogenaamde “Wifi greyed out”.

iPhone home button reparatie Roermond & Venlo

Is de home button functie defect van uw iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6 of 6 Plus? Deze kan GSM-VenloRoermond snel en professioneel voor u repareren. Wij voeren deze reparatie uit terwijl u kunt wachten met een kop koffie of thee!

iPhone 4 accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 4 snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 4 accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 4S accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 4S snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 4S accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 5S accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 5S snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 5S accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 5C accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 5C snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 5C accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 5 accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 5 snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 5 accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 6 accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 6 snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 6 accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPhone 6 Plus accu vervangen Roermond & Venlo

Is de accu van uw iPhone 6 Plus snel leeg? GSM-VenloRoermond vervangt de accu voor een originele Apple iPhone 6 Plus accu binnen 15 minuten. Wij hebben al ruim 3 jaar ervaring op het gebied van reparaties aan iPhones, Smartphones, iPads & Tablets.

iPad Reparatie

Is uw iPad kapot? Laat uw iPad repareren bij GSM Venlo & Roermond !!

Is het glas van uw iPad kapot of heeft u andere problemen met uw iPad tablet? Kom gerust zonder afspraak te maken naar GSM Venlo en Roermond en laat uw iPad professioneel en voor een voordelige prijs repareren!


Heeft u een vraag over uw iPad Reparatie?

Wilt u weten of wij de benodigde onderdelen op voorraad hebben? Wilt u toch liever een afspraak maken? Bel ons direct of laat het ons weten middels het onderstaande formulier.

GSM Venlo: 077 - 737 00 96
 
GSM Roermond: 0475 - 769 134

 

Geef een waarde voor Naam.
is geen geldig e-mail address.
Geef een waarde voor Bericht.


Wat kost uw iPad scherm reparatie?

Het repareren van het scherm van een iPad is de meest voorkomende iPad reparatie en u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Wilt u weten wat de scherm reparatie van uw iPad kost? Bekijk dan al onze iPad scherm reparatie tarieven.


iPad repareren in Venlo en Roermond

Wij vervangen alle mogelijke onderdelen aan uw defecte iPad, op de printplaat na. Wij gebruiken OEM onderdelen voor alle iPad reparaties. OEM staat voor Original Equipement Manufacturer. De onderdelen komen van fabrikanten die onderdelen maken in opdracht van Apple. De kwaliteit is dus exact hetzelfde maar de prijs is een stuk lager dan als rechtstreeks ingekocht bij Apple.


3 maanden garantie op uw iPad Schermreparatie

Wij gebruiken geen imitatie onderdelen en wij geven 3 maanden garantie op iPad reparaties.

iPad glas maken Roermond & Venlo

Heeft uw iPad een breuk in de glasplaat en is deze daarom amper bruikbaar omdat u er bijna niets meer op ziet? Laadt uw vingers niet langer het risico lopen dat ze gesneden worden! Wij repareren de glasplaat van de alle iPad modellen (iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3) binnen 1-3 werkdagen.

iPod goedkoop repareren in Roermond & Venlo

Zoekt u een adres waar uw iPod vakkundig & goedkoop gerepareerd kan worden? Bij ons kan dit, voor zowel de iPod 4 als iPod 5. Wij repareren uw iPod in 1-2 werkdagen voor weinig geld. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van glasschermen van Apple iPod en werken in een ESD veilige omgeving met vakkundige en geduldige reparateurs!

Samsung Galaxy S5 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S5 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S5. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S5 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S4 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S4 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S4. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S4 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S3 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S3 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S3. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S3 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S2 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S2 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S2. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy S2 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Alpha reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Alpha snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Alpha. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Alpha voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy A3 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy A3 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy A3. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy A3 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy A5 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy A5 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy A5. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy A5 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Note 4 sm-n910f voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note 3 N9005 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note 3 N9005. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Note 3 N9005 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy Note 2 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note 2 N7100 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note 2 N7100. Wij vervangen de touch/LCD module van de Samsung Galaxy Note 2 N7100 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten.

Samsung Galaxy S3 mini reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S3 mini snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S3 mini. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy S3 mini voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy S4 mini reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S4 mini snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S4 mini. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy S4 mini voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy S5 mini reparatie

Laat uw Samsung Galaxy S5 mini snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy S5 mini. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy S5 mini voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy Note N7000 reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Note N7000 snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Note N7000. Wij vervangen het scherm van de Samsung Galaxy Note N7000 voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. Wij vervangen de complete schermmodule en vervangen niet het glas apart van de LCD. We gebruiken hiervoor uitsluitend 100% originele onderdelen.

Samsung Galaxy Core reparatie

Laat uw Samsung Galaxy Core snel & vakkundig repareren bij GSM-VenloRoermond & GSM-Venlo! Wij repareren alle hardware defecten een uw Samsung Galaxy Core. Wij vervangen de touch en/of het LCD van de Samsung Galaxy Core voor een nieuw origineel exemplaar binnen 60 minuten. De touch (glasscherm) van de Samsung Galaxy Core kan apart van het LCD vervangen worden.

iPad Air scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad Air binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad Air gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad Air tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad Air professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad Air 2 scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad Air 2 binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad Air 2 gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad Air 2 tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad Air 2 professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad 2 scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad 2 binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad 2 gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad 2 tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad 2 professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad 3 scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad 3 binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad 3 gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad 3 tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond en laat uw iPad 3 professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad scherm reparatie

Wij repareren uw defecte iPad binnen 1-3 werkdagen! Is het glas van uw iPad gebarsten/stuk of heeft u andere problemen met uw iPad tablet? Kom zonder afspraak te maken naar GSM-VenloRoermond of GSM-Venlo en laat uw iPad professioneel & voor een voordelige prijs herstellen bij ons.

iPad Mini scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad Mini scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad Mini, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad Mini te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPad 4 scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad 4 scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad 4, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad 4 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPad Mini 2 scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad Mini 2 scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad Mini 2, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad Mini 2 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPad Mini 3 scherm reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw iPad Mini 3 scherm te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw iPad Mini 3, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Apple om uw iPad Mini 3 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 520 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 520 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 520, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 520 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 530 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 530 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 530, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 530 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 610 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 610 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 610, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 610 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 620 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 620 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 620, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 620 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 625 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 625 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 625, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 625 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 630 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 630 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 630, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 630 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 635 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 635 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 635, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 635 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Samsung Galaxy Tab reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Samsung Galaxy Tab te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Samsung Galaxy Tab, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Samsung om uw Samsung Galaxy Tab te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 710 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 710 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 710, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 710 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 720 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 720 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 720, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 720 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 735 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 735 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 735, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 735 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 800 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 800 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 800, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 800 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 820 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 820 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 820, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 820 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 830 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 830 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 830, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 830 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 900 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 900 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 900, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 900 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 920 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 920 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 920, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 920 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 925 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 925 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 925, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 925 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 930 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 930 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 930, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 930 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 1020 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 1020 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 1020, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 1020 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 1320 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 1320 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 1320, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 1320 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Nokia Lumia 1520 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Nokia Lumia 1520 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Nokia Lumia 1520, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Nokia om uw Nokia Lumia 1520 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z1 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z1 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z1, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z1 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z1 Compact reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z1 Compact te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z1 Compact, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z1 Compact te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z2 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z2 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z2, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z2 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z3 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z3 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z3, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z3 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Sony Xperia Z3 Compact reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Sony Xperia Z3 Compact te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Sony Xperia Z3 Compact , zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Sony om uw Sony Xperia Z3 Compact te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

HTC One m9 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw HTC One m9 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw HTC One m7, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van HTC om uw HTC One m9 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

HTC One m7 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw HTC One m7 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw HTC One m7, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van HTC om uw HTC One m7 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

HTC One m8 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw HTC One m8 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw HTC One m8, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van HTC om uw HTC One m8 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G750 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G750 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G750, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G750 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G700 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G700 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G700, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G700 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G525 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G525 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G525, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G525 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G510 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G510 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G510, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G510 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei G6 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei G6 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei G6, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei G6 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei P6 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei P6 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei P6, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei P6 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei P7 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei P7 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei P7, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei P7 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei Y300 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei Y300 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei Y300, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei Y300 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

Huawei Y530 reparatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om uw Huawei Y530 te laten repareren?  Wij repareren vrijwel alle defecten aan uw Huawei Y530, zoals het glas of LCD vervangen, volume-knoppen, laadconnectoren, audiojack etc. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Huawei om uw Huawei Y530 te repareren. Uw toestel zal professioneel & snel gerepareerd worden voor een scherpe prijs.

iPhone Reparatie 

Kom naar GSM-VenloRoermond als uw iPhone defect is. Wij hebben reeds enkele jaren ervaring in het repareren van alle modellen iPhones. Wij repareren uw defecte iPhone binnen een mum van tijd, terwijl u kunt wachten onder het genot van een kopje koffie.

iPad Reparatie Vakkundig & Snel

Kom naar GSM-VenloRoermond als uw iPad defect is. Wij hebben reeds enkele jaren ervaring in het repareren van alle modellen iPad. Wij repareren uw defecte iPad binnen een mum van tijd, terwijl u kunt wachten onder het genot van een kopje koffie.

iPhone 4S scherm reparatie

Heeft uw iPhone 4S een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 4S binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 4S ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 4 scherm reparatie

Heeft uw iPhone 4 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 4 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 4 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 5 scherm reparatie

Heeft uw iPhone 5 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 5 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 5 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 5S scherm reparatie

Heeft uw iPhone 5S een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 5S binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 5S ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 5C scherm reparatie

Heeft uw iPhone 5C een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 5C binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 5C ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 6 scherm reparatie

Heeft uw iPhone 6 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 6 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 6 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

iPhone 6 Plus scherm reparatie

Heeft uw iPhone 6 Plus een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw iPhone 6 Plus binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de iPhone 6 Plus ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S5 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S5 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S5 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S5 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S5 mini scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S5 mini een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S5 mini binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S5 mini ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S4 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S4 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S4 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S4 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S4 mini scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S4 mini een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S4 mini binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S4 mini ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S3 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S3 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S3 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S3 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy S3 mini scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy S3 mini een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy S3 mini binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy S3 mini ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Alpha scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Alpha een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Alpha binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Alpha ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Note N7000 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Note een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Note binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Note ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Note 2 N7100 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Note 2 N7100 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Note 2 N7100 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Note 2 N7100 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Samsung Galaxy Note 3 N9005 scherm reparatie

Heeft uw Samsung Galaxy Note 3 N9005 een schermbreuk of is het beeld/LCD defect? Wij vervangen de gehele schermmodule van uw Samsung Galaxy Note 3 N9005 binnen 15 minuten. Als u ergens anders alleen bijvoorbeeld het glas gedeelte van het scherm laat vervangen zal dit uiteindelijk weer loslaten van het frame. Door de gehele schermmodule te vervangen van de Samsung Galaxy Note 3 N9005 ziet uw telefoon er weer als nieuw uit na de reparatie.

Waarom kiezen voor ons

Goedkoopste van Limburg
Geen afspraak nodig
Reparatie klaar terwijl u wacht
100% OEM onderdelen
Gratis koffie of thee
Factuur voor bedrijf/verzekering
Parkeren voor de deur (let op: betaald)
 3 maanden garantie
Gecertificeerde monteurs

ADRES GEGEVENS

Neerstraat 74
6041 KD  Roermond
0475 769 134

Parkstraat 53
5911 EM Venlo
077 737 00 96

gsm venlo roermond

OPENINGSTIJDEN

Roermond

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
gesloten

Venlo

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
13.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
gesloten

Vestiging Roermond is ma 28 okt en di 29 okt de gehele dag gesloten.

Je kunt reparaties tot een half uur voor sluitingstijd aanbieden.
Alle rechten voorbehouden  |  Reparatie-Roermond.nl
KvK 58736646  |  BTW-nummer NL166410561B02
Rekeningnummer NL 73 ABNA 0440 5014 66